Op de hoogte blijven van onze evenementen en feesten?

Inschrijven Verlichte Optocht 2020

We willen jullie van harte uitnodigen (weer) deel te nemen. De uiterste inschrijfdatum is donderdag 20 februari 2020. Deelname aan de Verlichte Optocht in Gendt is gratis!

Alle deelnemers die met een praalwagen aan de Verlichte Optocht in Gendt deelnemen zorgen zelf voor een W.A. verzekering van het trekkend voertuig. De polis van de verzekering moet worden aangetoond tijdens het ophalen van de startnummers. ZONDER W.A. VERZEKERING WORDT TOEGANG TOT DE OPTOCHT GEWEIGERD!

Het landelijke veiligheidsdenken rondom evenementen als een Verlichte Optocht is aan het veranderen. We hebben de risico's voor ons evenement ook opnieuw in kaart gebracht en zien als belangrijkste veiligheidsprioriteit het voorkomen dat er een kind onder één van de praalwagens terecht komt.

Er is daarom besloten dat iedere praalwagen 2 personen beschikbaar dient te hebben om naast de praalwagen te lopen en zorg te dragen voor de veiligheid rondom de eigen praalwagen. De veiligheidsbegeleiders moeten herkenbaar zijn door het dragen van een geel of oranje veiligheidshesje.

De veiligheidsbegeleiders kunnen gedurende de optocht rouleren binnen de eigen praalwagengroep. Vanzelfsprekend dienen de veiligheidsbegeleiders een alerte nuchtere status te hebben.

Inschrijfformulier (inschrijven niet meer mogelijk)

Het maximale deelnemersaantal is bereikt. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven!!


Algemeen
Contactpersoon
2e contactpersoon (meerjarig / ouder)
Veiligheid "geen kind onder de wagen"
 
Verantwoordelijk contactpersoon veiligheidsbegeleiders
Bouwlocatie
Overig
 
 

Door inschrijving gaat u akkoord met het deelnamereglement.