Op de hoogte blijven van onze evenementen en feesten?
https://www.gentenarren.nl/write/Afbeeldingen1/Evenementen/Pronkzitting/20240127 Pronkzitting Gentenarren 2024-152.jpg?preset=content

Pronkzitting 2024

Tijdens de Pronkzitting wordt Providentia omgetoverd tot het Gentenarrentheater voor zang, dans en lach. Buuts, sketches en entertainment wisselen elkaar in hoog tempo af. 

Ieder jaar weer genieten vele honderden mensen van de pronkzitting van de Gentenarren, één van de absolute hoogtepunten in de aanloop naar het carnavalsweekend. Gezien het aantal al gereserveerde kaarten zijn er ook dit jaar 2 zittingen. De avondvoorstelling vindt plaats op zaterdag en de middagmatinée op zondag. 

Het plaatselijke talent is al maanden bezig met tal van uiteenlopende acts om de bezoekers een onvergetelijke avond voor te schotelen. 

We starten de avond om 19:11 uur (deur open vanaf 18:30u). Het podiumprogramma is rond 23:30 uur afgelopen. Voor de liefhebbers begint dan een afterparty en kan er worden nagenoten van de prachtige optredens. De matinée editie op de zondagmiddag start om 14:11 uur (deur open vanaf 13:30u).

Mis dit niet en zorg dat je er als echte Gendtenaar bij bent. Zodat óók jij de volgende dag kunt zeggen: “Wat was het weer geweldig en wat hebben we ontzettend genoten!!”

Bestel je kaarten nu makkelijk online in onze shop >>