Op de hoogte blijven van onze evenementen en feesten?

Prins Bram de Stoemper nieuwe prins van het Sprauwenest

- 15-11-2015

Al weken werd er druk gespeculeerd wie de nieuwe Prins van het Sprauwenest zou worden. Maar nu is het bekend! Bram Bouwman is de nieuwe Prins samen met zijn schoonheid Danielle. Onder het motto ‘ We stoempen d’r op los!’ zwaait hij 2 jaar lang het scepter over het Sprauwenest.

 

Providentia was afgelopen zaterdag helemaal gevuld. De belangstelling voor de onthulling van de nieuwe Prins van Gendt was enorm.  Veel carnavalisten, verenigingen en vriendengroepen waren erbij. 

 

Na de opening en een laatste dans van de Prinsenparels werd afscheid genomen van het oude prinsenpaar, Frank en Annita. Daarna braken er een aantal zenuwslopende minuten aan in de zaal. Wie wordt de nieuwe Prins? Op de website van de gentenarren kon je raden wie het zou worden. Er werd uitzonderlijk veel gestemd.

 

Na de pauze werd het donker in Providentia en bereikte de spanning het hoogtepunt. Na een spectaculaire openingsact stond het nieuwe prinsenpaar op het podium.

 

Prins Bram de Stoemper, bekend als voorzitter van de jeugdafdeling van De Bataven en lid van wielerploeg ‘het servetje’ gaat samen met zijn schoonheid Danielle 2 fantastische jaren tegemoet. « terug naar overzicht