Op de hoogte blijven van onze evenementen en feesten?

Stokje Vrijwilligersgala over naar De Nachtegaaltjes

- 17-06-2024

Lingewaards Vrijwilligersgala: stokje organisatie doorgegeven aan De Nachtegaaltjes

Het Lingewaards Vrijwilligersgala van 2023 had als thema: “Geef het stokje door”. Na een prachtige periode van elf jaar hebben Jos Kuijer en Annelies Hendriksen het stokje van het Lingewaards Vrijwilligersgala, doorgegeven aan een nieuwe generatie. Namelijk Cabaret en vriendinnengroep De Nachtegaaltjes, al jaren actief binnen carnavalsgezelschap De Gentenarren. Hiermee is de organisatie van het Lingewaards Vrijwilligersgala de komende jaren in goede handen.

De Nachtegaaltjes, bestaande uit Antoinette Nunes, Ans Jansen, Marion Dümmer, Rita van Meerendonk en Mireille Mom, hebben niet alleen podium ervaring, maar ook een diepe betrokkenheid bij verschillende vrijwilligersinitiatieven, van ouderraad en parochie tot carnaval en ondernemersclub. De dames zijn reuze enthousiast en zijn al volop in overleg met Gemeente Lingewaard en Stichting Welzijn Lingewaard  voor de organisatie van het gala van 2024. 

Op vrijdag 22 november zal voor de 12e keer het Lingewaards Vrijwilligersgala plaatsvinden. Een avond vol vermaak en gezelligheid. Het thema van dit Vrijwilligersgala is dit jaar: Beleven doe je samen!

Dit jaar speciale aandacht voor de vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor Kunst & Cultuur in Lingewaard. Het is van groot belang dat deze mensen bedankt worden voor al hun inzet in de vrije uurtjes. 

De uitnodigingsbrief wordt binnenkort verstuurd naar alle betrokken organisaties. Mocht u geen brief ontvangen en wel wat met kunst & cultuur doen, dan verzoeken wij u te melden via vrijwilligersgala@gmail.com.

 

https://www.gentenarren.nl/write/Afbeeldingen1/Geledingen/2024/zin .JPG?preset=newsletter

De Nachtegaaltjes: organisator van het Vrijwilligersgala« terug naar overzicht