Op de hoogte blijven van onze evenementen en feesten?

Nieuw

’t Sprauwebal

Carnavalsgezelligheid voor jong en oud!

Op zondag 3 maart a.s. vindt in Providentia Gendt voor het eerst ’t Sprauwebal plaats. ’t Sprauwebal begint aansluitend aan de Sprauwejagersreceptie om 13:30 uur en eindigt om 17:00 uur. De grote zaal van Providentia wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een knusse Narrenzaal.

Carnaval vieren met de hele familie

’t Sprauwebal is een carnavalsfeest voor de hele familie: kids, ouders en opa’s en oma’s. Trek een Gendtse kiel aan en kom gezellig een drankje drinken. De toegang is gratis.

Doorlopend vertier met carnavalsoptredens en muziek

Bezoekers krijgen een gevarieerd programma voorgeschoteld. Het is een carnavalsfeest waar onvervalste carnavalskrakers worden gedraaid. Daarnaast maken artiesten van eigen bodem hun opwachting. Er zijn optredens van de Sprauwejagers, de Gentekwèkers, de PrinseParels, de Knieperinnen, de PrinseGarde en de Jeugdraad van 11.

Prins Jan-Willem de Buutegewone en Jeugdprins Luuk ut Hulleze zullen bovendien Prinselijke onderscheidingen uitreiken.

Aansluitend stampottenbuffet

Het programma loopt tot 17:00u. Na afloop kan iedereen aanschuiven voor een stampotbuffet aan lange tafels. Bonnen zijn vooraf verkrijgbaar in de webshop en (beperkt) beschikbaar op de middag zelf. Zodat je daarna met een goed gevulde maag van de Verlichte Optocht kunt genieten.