Op de hoogte blijven van onze evenementen en feesten?

Bericht van uw President

- 26-09-2021

Lieve Narren en Narinnen,

De elfde van de elfde komt met rasse schreden dichterbij. Vol spanning hebben we gewacht of we dit jaar eindelijk weer los mogen op Elluf Elluf. Voorzichtig oefenen de PrinseParels en de PrinseGarde hun eerste danspasjes, smeren de Kwèkers hun kelen, zingen de Nachtegaaltjes hun hoogste noten en haalt de Raad van 11 hun pakken en steken van zolder. De Sprauwejagers vulde in het geheim de voorraad kersenlikeur al aan en de Senaat denkt al voorzichtig aan de seniorenpronk. Onze GenteKuukens zitten vol spanning te wachten wie de nieuwe jeugdprins wordt. De prins wipt al maanden ongeduldig van zijn ene been op de andere en onze schoonheid heeft alle glossy’s al doorgebladerd voor nieuwe looks en outfits. 

En dan nu…..het hoge woord van Mark & Hugo is er uit…..We mogen weer! Weliswaar voorlopig maar tot 0:00 uur en voor 75%, maar 75% Carnaval is ook Carnaval!!! 

En dus gaan we los komend seizoen! Te beginnen op zaterdag 13 november met ons Openingsbal, waar een geheel nieuwe jeugdraad wordt geïnstalleerd en de nieuwe jeugdprins bekend wordt gemaakt. Daarnaast gaan we ervan uit dat we op 12 en 13 februari 2022 weer kunnen gaan pronken voor de Prins op onze pronkzittingen en dat we tijdens de dolle dagen weer een volledig programma kunnen draaien.

We kijken er enorm naar uit iedereen weer te kunnen ontmoeten en met een driemaal Alaaf! te begroeten. Tot snel.

 

Bram Bouwman

President De Gentenarren« terug naar overzicht